messi drakt Innbytter i andre omgang, Harpreet Singh

messi drakt Innbytter i andre omgang, Harpreet Singh, scoret et skudd for å sikre uavgjort 2-2 for India U-16 mot vertene Nepal i AFC U-16-kvalifiseringskampen på Halchowk Stadium i Kathmandu i dag.

Vikram Pratap var kaptein for den Bibiano Fernandes-ledede siden og Bekey Oram gikk sammen med ham i angrep foran. Lalbiakhlua startet i mål, med slike som Thoiba Singh og Gurkeerat Singh som skjermet ham i forsvaret.

Kampen startet på en blank mote, med mye plystrehandling for den srilankiske dommeren Lakmal til å tildele dødballer til begge sider. Ingen av dem ble til virkelighet, selv om Thoiba Singh i det 24. minutt av kampen sendte headingen sin smalt utenfor målet fra en Bekey-corner.

Artikkelen fortsetter nedenfor
Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid «De vil se hvem vi er!» – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-sportslig rivalisering med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick – Hvordan Sancho fant formen sin i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli ‘den nye Sancho i Dortmund?
Nepals Sanjib Aryal kom ut på grunn av en skade med 10 minutter igjen av første omgang, men byttet så ikke ut til å påvirke vertene i det hele tatt. Til tross for Indias problemer på begge sider av banen, var begge sider målløse ved pause.

India fikk mange sjanser til å bryte døden etter omstarten, men det var Nepal som satte ballen i nettet gjennom Birjesh Chaudhary i Billige Fotballdrakter Barndet 76. minutt. Mens de unge India Colts stirret på et nederlag, hentet trener Fernandes Harpreet Singh i stedet for Lalchhanhima Sailo i det 78. minutt, og han gjorde en umiddelbar innvirkning.