manchester united drakt Roy Hodgson sier at England kan ta

manchester united drakt Roy Hodgson sier at England kan ta turen til EM 2016 med en viss grad av selvtillit etter å ha fullført oppvarmingsplanen med en knepen 1-0 seier over Portugal på torsdag.

Bruno Alves’ røde kort i første omgang for en farlig høy utfordring på Harry Kane endret karakteren til kampen på Wembley, men England slet med å bryte ned gjestene helt til Chris Smallings heading i det 86. minutt avgjorde kampen.

Men Hodgson insisterer på at han er fornøyd med forberedelsene hans lag har gjennomgått før åpningen av EM 2016 mot Russland 11. juni.

Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid «De vil se hvem vi er!» – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-sportslig rivalisering med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick – Hvordan Sancho fant formen sin i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli ‘den nye Sancho i Dortmund?
«Det er bra at vi ikke har seilt gjennom kampene. Hver kamp har vist oss noen områder som vi ønsker å forbedre oss på,» sa hovedtreneren om seirene over Tyrkia, Australia og Portugal.

«De to og en halv ukene vi har vært sammen har vært gode, og jeg er glad for at vi definitivt er på rett vei.

«Vi vil dra til Frankrike med selvtillit, og selv om vi ikke er den ferdige artikkelen, er det mange lag som ikke er den ferdige artikkelen. fotballdrakt barn Hvis vi hadde vunnet alle kampene 4-0, kan det ha vært snakk om at vi ville gå gjennom turneringen, og med en ung tropp ville det vært for mye press.»