Donkeys vil tilflyte nok mbappe drakt poeng til å overleve igjen

Med åtte lag som alle står overfor det virkelige potensialet til å skyve inn i Serie B, analyserer Football Italia et voldsom nedrykkelsestritt.

Ord: Elio Salerno

2017-2018-utgaven av Serie A viser seg å være en av de mest spennende og intense halvøyene har observert i flere år.

Det er uten tvil den mest kjempe omtalte ligaen i Europa, med alt som fortsatt er igjen for å bestemme seg når vi omgir den endelige bøyningen mot målstreken.

Det er et godt dokumentert tittelløp, mens clamor for Champions League og Europa League-kvalifikasjonen er vidt åpen, men det er den nedslående hundekampen som kanskje er vanskeligst å ringe.

Det er for øyeblikket sju sider som skraper for å bli i Italias toppflytur, og det diskonterer alle Benevento. Genova og Bologna har gitt seg akkurat nok pusterom, men med tøffe spill å komme og lag under dem fortsatt å spille, kunne de likevel bli slått inn med de andre.

Neste uke kan vise seg å være sentrale, med tre kamper i løpet av syv dager og ni poeng på tilbudet, kan bildet på bunnen endres drastisk. I helgen ser vi en rekke lag på undersiden av. Etter hvert som presset bygger, tar vi en titt på nedrykkingen i en del av vår undersøkelse.

Udinese (13. på 33 poeng)

Massimo Oddos lag er i fritt fall. De er for tiden på en åtte kampspill, den lengste i klubbens historie.

De har samlet kun fire poeng i 2018 og ansiktskompetanter Cagliari i helgen. Sitte seks poeng over nedrykkssonen, de kan ikke ha råd til et nederlag i Sardinia mot et lag som bare er fire poeng unna.

Zebrettens skjebne forblir i sine egne hender, men momentum er alt og de er i desperat behov for en hoppestart. Langt fra trygt, vil innkjøringen se Udinese ansikt Crotone, Benevento, Verona og Bologna – alle sider som jager dem.

Sassuolo (14. på 30 poeng)

Europeisk fotball på Mapei stadion virker som en levetid fotballdrakt barn med navn tid siden. Sassuolo har mislyktes med å matche suksessen til de siste årstider, og nå er det nå over de nederste sidene.

Tre poeng og fire steder skiller dem fra tredje bunn Crotone, men fans av Neroverdi har grunn til optimisme. Til tross for bare en seier på fem er de ubeseiret i den perioden og samlet høyt kredittverdig mot Napoli og Milan.

De vil sikte på seks poeng fra de neste to spillene, da de ønsker velkommen Benevento denne søndag før de reiser til Verona midt i uken. Fire poeng er et minimumskrav fra de to når du tar en titt på hva som kommer Sassuolo’s måte. De resterende spillene deres ser tøffe ut, med Fiorentina, Sampdoria, Inter og Roma alt for å spille.

Chievo (15. på 29 poeng)

Chievo er en del av møblene i Serie A, men forsyner tilsynelatende deres eksistens ved feil ende av stallene.

Du føler alltid at The Flying Donkeys vil tilflyte nok mbappe drakt poeng til å overleve igjen, for det er bare det de gjør! Tidspunktet for Chievo’s inventar virker vanskelig, neste opp er et hjemmespill mot en gjenoppbyggende Torino.

Det følges av en stor seks pekeren i midten av uka mot en side to poeng under dem i form av SPAL. Med Inter og Roma å følge, hvis Rolando Marans lag mislykkes i å samle poeng de kunne finne seg i bunnen tre da de møter en annen nedrykksranger, Crotone. Spill mot Bologna og til slutt Benevento kunne spare sesongen.

Cagliari (16. på 29 poeng)

Hvis du er en Cagliari-fan, er utsiktene til Serie B-fotball en reell mulighet. Matchende Chievo poeng tally, de sitter også to poeng utenfor tredje bunn Crotone og fire poeng av siste Verona.

Rossoblu har de vanskeligste armaturene å navigere gjennom. Fem av deres resterende syv kamper kommer mot sidene fra topphalvdelen med Inter, Sampdoria, Roma, Fiorentina og Atalanta alt for å spille.

Fetter tre straight nederlag, Coach Diego Lopez har to hjemme spill kommer opp – med Inter sandwiched i mellom – mot Udinese og Bologna, er det en forpliktelse til å samle seks poeng fra dem. Ethvert annet utfall forlater Isolani i en alarmerende situasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *