atletico madrid drakt Mexico-spissen fortalte vennen sin,

atletico madrid drakt Mexico-spissen fortalte vennen sin, WWE-bryteren Sin Car, før kampen at han ønsket å feire overgangen til FA-cupfinalen ved å bære en nydelig ny luchamask laget kun for anledningen. Så da han tok et kryss og avsluttet med et saksespark i det 62. minutt av Wolves’ FA-cupsemifinale mot Watford, virket det som det perfekte øyeblikket. Han stakk av for å feire og ledet 2-0, og målet ble stående etter at VAR ble konsultert.

Ledelsen var imidlertid ikke uoverkommelig. Watford satte tilbake og forlenget kampen med et par sene mål. GerardDeulofeus scoret sitt andre mål i konkurransen i det 104. minutt og Wolves’ kollaps var fullstendig.

Artikkelen fortsetter nedenfor
Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid «De vil se hvem vi er!» – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-sportslig rivalisering med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick – Hvordan Sancho fant formen sin i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli ‘den nye Sancho i Dortmund?
Troy Deeney, som scoret en sen straffe for Hornets, bemerket at han håper Jimenez liker å bære masken «nå som han er en taper.» sesong, ville det ikke være en overraskelse å se Jimenez ‘enmascarado’ igjen.

Det er ikke første gang Jimenez og Sin Cara har koblet sammen på en feiring, og Raul slo også ut en maske i fjor etter å ha scoret med landslagsdrakter Benfica. Det er imidlertid første gang siden Jimenez landet på Wolves på en langsiktig avtale.