toppform i hvert liverpool drakt med trykk enkelt spill

Eusebio Di Francesco visste at Shakhtar Donetsk «ville gjøre en feil før eller senere», og Roma kan «fortsette å drømme» i Champions League. Edin Dzeko fikk det eneste målet på natten på Olimpico, etter et 2-1 første ben nederlag i Ukraina, noe som betyr at Giallorossi kvalifiserer for kvartfinalen på bort mål.

 «Teamet mitt spilte med fokus i kveld, kanskje uten så mye kvalitet i den siste tredjedelen, men vi visste at de før eller senere ville gjøre en feil, og vi ville slå på det,» sa treneren til liverpool drakt med eget navn Mediaset Premium. «Vi gjorde noen for mange feil i første etappe, og de gjorde det meste ut av dem. Det jeg likte mest var å se dem i garderoben, da dette var en seier oppnådd av menn og en gruppe som går fremover sammen.

«Når det gjelder organisasjon, tror jeg vi gjør mye bedre, og vi jobbet også med noen få spillespill. Vi burde ha kuttet ut flere av sine passerer for å sende fullbackene fremover i første omgang, og kanskje hadde målvakten flere innslag enn noen andre, da de fortsatte å passere den tilbake.

«Hvis du vil ha en dom for deres holdning, gir jeg det 10. Selvfølgelig, teknisk sett, ville jeg gi 6,5, men taktisk forsøkte de å gjøre det jeg ba om, om enn ikke alltid med riktig tidspunkt. Dette er ting et lag lærer over tid. «Cengiz Under scoret det avgjørende vekkemålet, men var skuffende på Olimpico i kveld. «Cengiz Under er fortsatt veldig ung, han hadde et knock på kneet, men også spillere kan ikke være på toppform i hvert liverpool drakt med trykk enkelt spill, det er ikke fysiologisk mulig. Jeg kan forsikre alle, han har en lys fremtid fremfor ham. «Roma er i den siste otte av Champions League, så er det noen motstandere som de vil unngå i fredags?

 «Jeg vil fortsette å drømme med dette laget. Jeg var glad for å se så mange mennesker på tribunene som hilser oss på, lider sammen og relishing hvert øyeblikk. Seieren opplever netter som dette. «Hvis vi står overfor enhver motstander med denne holdningen og besluttsomhet, så kan vi gå langt.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *