Med hensyn til søndag innså han at dybala drakt det var en feil

Simone Inzaghi og Lazio føler seg «angre» over deres 0-0 Coppa Italia Semi-Final-resultat bort til Milano, men tilgi Patrick Cutrone.

Aquile hadde det bedre av spillet på San Siro, og en stor redning nektet Ciro Immobile’s header, men Thomas Strakosha var også avgjørende på Cutrone sent på den uavgjorte tegningen.

«Vi burde ha vært skarpere foran målet. Jeg er veldig fornøyd med forestillingen, så det er angrer over resultatet, «sa treneren til Rai Sport.

«Vi dominert kampen i 70 minutter, da den gangen ballen falt inn i fotballdrakt med eget navn boksen og vi riskerte å miste. Vi burde gjøre det bra i hjemmelaget. »

Lazio er fortsatt i gang for Coppa Italia, Europa League og sitter for tiden tredje i Serie A.

«De siste seks månedene har vært ekstraordinære, men den vanskelige delen er nå. Vi må gjøre det bra for å balansere vår innsats over tre turneringer, som vi vil fortsette. »

Cutrone scoret med armen i Milanos 2-1 Serie A-seier på søndag og hadde protestert sin uskyld i helgen, men etter den endelige fløyten i kveld, spurte angriperen personlig til Inzaghi.

«Jeg komplimenterte ham for å være en veldig god spiller. Med hensyn til søndag innså han at dybala drakt det var en feil, men kanskje da han ikke hadde lagt merke til, måten de fleste av oss ikke hadde lagt merke til.

«Ikke engang VAR-tjenestemennene så det. Han unnskyldte meg, men jeg fortalte ham at det ikke var nødvendig. »

Forsvarsministeren Stefan de Vrij savnet seg med en skade, men det er rapporter at han ikke vil signere en ny kontrakt tross alt, slik at han kan gå som en gratis agent neste sesong.

«Han er en veldig intelligent gutt og glad i Lazio. Jeg håper han kan forbli hos oss, som han er leder, en søyle i vårt forsvar. Vi vurderer situasjonen og håper det er helt klart. «

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *