Jeg foretrekker å billige fotballdrakter bli her og fortsette

Simone Verdi forklarer at han var «smigret» av interesse fra Napoli, men «Jeg ville ikke forlate Bologna i januar».

Fremoveren var Partenopei’s toppoverføringsmål denne måneden, men i morges bestemte han seg for at han ville foretrekke å bli med Rossoblu til slutten av sesongen.

«Det var ikke et nei til Napoli,» forklarte Verdi til Sky.

«Jeg ville ikke forlate Bologna i januar. Jeg foretrekker å billige fotballdrakter bli her og fortsette med et voksende prosjekt til juni.

«Jeg er smigret av tilbudet, og jeg tenkte på det, men til slutt kom jeg tilbake til min beslutning. Napoli forteller meg om deres takknemlighet og hengivenhet, jeg er smigret, men jeg ville ikke forlate Bologna nå.

«Det var øyeblikk av refleksjon, jeg visste at liga lederne ønsket meg. Med stor rolig skjønt bestemte jeg meg for å bli her. Det var helt mitt valg.

«[Sportsdirektør Cristiano] Giuntoli prøvde å overbevise messi fotballdrakt barn meg på alle måter, [Maurizio] Sarri ringte meg også på telefonen, men med stor oppriktighet forklarte jeg at jeg ikke hadde lyst til å forlate Bologna.

«Jeg visste at jeg ikke ville garantert et sted, men jeg baserte ikke mitt valg på det. [Luigi] Sepe og [Lorenzo] Tonelli ringte meg også, men jeg ville ikke skjule noen. «

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *