Edison Cavani scoret 156 mål for å hente Paris Saint-germain PSG-team Record

I nyere tid har Paris Saint-germain PSG-angriperen Edison Cavani scoret lagets 156. mål, og spilte opp med Zlatan Ibrahimovićs høyeste rekord i laget, og lagde seg opp i Paris Saint-germain PSG. Neymar scoret 4 mål, Ángel Di María og Kylian Mbappé scoret også, og Paris Saint-germain PSGs firepersonsangrep spilte i 21. runde Ligue 1, beseiret Dijon hjemme hos 8: 0. Paris Saint-germain PSG, rangert først i Ligue 1-poengene, har en fordel med 11 poeng. På scenen gleder Fotballdrakter Barn fans til laget.

I de første 21 minuttene av spillet, Edison Cavani å fange opp Paris Saint-germain PSG lagets rekord. Edison Cavani scoret et landemerkehode etter å ha mottatt Ángel Di María fra høyre side av passet, avslutte Edison Cavani. Før leveringen assisterer, har Ángel Di María gjort to ganger for Paris Saint-germain PSG. De første 42 minuttene, Neymar direkte frispark for å gjøre den andre side målvakten hjelpeløs, Paris Saint-germain PSG bare brukt halvparten av spilletiden, la dette spillet mistet spenningen. I den nye sesongen håper PSG Fotballdrakt Barn supportere laget kan få et godt resultat.

Etter Paris Saint-germain PSG inn i andre halvdel av spillet, er angrepet fortsatt ikke redusert. I de første 57 minuttene hadde Dijons forsvarer en stoppballsfeil som gjorde Neymar enkelt å score. Neymar avsluttet sin tredje mål i de første 73 minuttene etter at han ble kvitt forsvareren. Siden da sendte han assists, som en erstatning for debut av Kylian Mbappé er en liten vinkel av liten intensitet som skyt ballen. I de første 83 minuttene ble Edison Cavani slått av den motsatte spilleren i straffesparkkassen, Neymar straffet i et enkelt skudd, og oppnådde sitt fjerde mål i kampen. Ønsker du mer spennende fotballnyheter, kan du være oppmerksom på vår nettside. Det er Fotballdrakt Barn med navn online shopping service for fans å gi bekvemmelighet. Klikk på linken for å lære mer.